Η νύχτα αποκτά άλλη διάσταση στο Κελλάρι Παπαχρήστου, με το άφθονο κρασί να ικανοποιεί ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς οινόφιλους.
Στόχος μας είναι η παραγωγή ποιοτικών κρασιών από το ιδιόκτητο κτήμα μας στην Παιανία και τα Σπάτα αλλά και με συνεργαζόμενους παραγωγούς στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.
Το Κελλάρι Παπαχρήστου είναι Ιδρυτικό Mέλος της ‘Ενωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ), μιας οργάνωσης οινοποιών, η οποία δημιούργησε ένα δίκτυο το 1999 με σκοπό την προβολή των επισκέψιμων οινοποιείων, του Αττικού Αμπελώνα και της ποικιλίας Σαββατιανό.
Το οινοποιείο μας απο τις αρχές του 2017 είναι υποστηρικτής του Wine in Moderation.
Το «Wine in Moderation–Art de Vivre» είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από τον οινικό κλάδο, με στόχο να εμπνεύσει έναν υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής και να συμβάλει στη μείωση των βλαπτικών συνεπειών του αλκοόλ.
Το πρόγραμμα Wine in Moderation βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα, στην εκπαίδευση και την αυτορρύθμιση, με στόχο τόσο την οργάνωση και την ενδυνάμωση του ευρύτερου οινικού κλάδου διεθνώς, όσο και στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με την υπεύθυνη και με μέτρο κατανάλωση.
Το πρόγραμμα Wine in Moderation είναι η δέσμευσή μας "για μια βιώσιμη οινική κουλτούρα που εμπνέει συνεχώς έναν υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής".
«Οίνος, απολαμβάνεται μόνο με Μέτρο".
Για πρώτη φορά ο τομέας του οίνου είναι ενωμένος κάτω από ένα κοινό πρόγραμμα.