Loading...

Η νύχτα αποκτά άλλη διάσταση στο Κελλάρι Παπαχρήστου, με το άφθονο κρασί να ικανοποιεί ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς οινόφιλους.

Το Κελλάρι Παπαχρήστου είναι ένα επισκέψιμο οινοποιείο / κτήμα εκδηλώσεων λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας, όπου φιλοξενούνται δεξιώσεις γάμου και βάπτισης, γευσιγνωσίες οίνου, συνέδρια, παρουσιάσεις προϊόντων, εταιρικά γεύματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Πρόκειται για μια οικογενειακή οινοποιΐα με μακρόχρονη παράδοση στην αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποίηση στην περιοχή των Μεσογείων Αττικής. Στους χώρους του οινοποιείου πραγματοποιείται η παραγωγή, εμφιάλωση και παλαίωση των κρασιών των «Αμπελώνων Παπαχρήστου».
Οι ατμοσφαιρικές αίθουσες με τα συλλεκτικά παλαιά αντικείμενα, το ειδικά κλιματιζόμενο κελλάρι παλαίωσης κρασιών και ο καταπράσινος κήπος, ταξιδεύουν τον επισκέπτη ευχάριστα μέσα στο χρόνο.
Η νύχτα αποκτά άλλη διάσταση στο Κελλάρι Παπαχρήστου, με το άφθονο κρασί να ικανοποιεί ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς οινόφιλους. 
Το Κελλάρι Παπαχρήστου είναι ανοικτό όλο το χρόνο για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά και να γευθούν τα προϊόντα της οικογένειας Παπαχρήστου.

Στόχος μας είναι η παραγωγή ποιοτικών κρασιών από το ιδιόκτητο κτήμα μας στην Παιανία και τα Σπάτα αλλά και με συνεργαζόμενους παραγωγούς στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Το Κελλάρι Παπαχρήστου είναι Ιδρυτικό Mέλος της ‘Ενωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ), μιας οργάνωσης οινοποιών, η οποία δημιούργησε ένα δίκτυο το 1999 με σκοπό την προβολή των επισκέψιμων οινοποιείων, του Αττικού Αμπελώνα και της ποικιλίας Σαββατιανό.

Το οινοποιείο μας απο τις αρχές του 2017 είναι υποστηρικτής του Wine in Moderation.

Το «Wine in Moderation–Art de Vivre» είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από τον οινικό κλάδο, με στόχο να εμπνεύσει έναν υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής και να συμβάλει στη μείωση των βλαπτικών συνεπειών του αλκοόλ.

Το πρόγραμμα Wine in Moderation βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα, στην εκπαίδευση και την αυτορρύθμιση, με στόχο τόσο την οργάνωση και την ενδυνάμωση του ευρύτερου οινικού κλάδου διεθνώς, όσο και στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με την υπεύθυνη και με μέτρο κατανάλωση.

Το πρόγραμμα Wine in Moderation είναι η δέσμευσή μας "για μια βιώσιμη οινική κουλτούρα που εμπνέει συνεχώς έναν υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής".

«Οίνος, απολαμβάνεται μόνο με Μέτρο".

Για πρώτη φορά ο τομέας του οίνου είναι ενωμένος κάτω από ένα κοινό πρόγραμμα.