Loading...
11Mar

HATS & FEATHERS

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κελλάρι Παπαχρήστου άλλαξε όψη! Ντύθηκε με φτερά, πούπουλα και καπέλα και υποδέχτηκε συνεργάτες, πελάτες και φίλους στο ετήσιο αποκριάτικο πάρτι.

 

 

 

12Dec

Βόλτα στον Αττικό Αμπελώνα

Για μια ακόμη χρονιά τα κρασιά της Αττικής παρουσιάστηκαν στους επαγγελματίες και στους οινόφιλους σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ).

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 24 οινοποιεία της Αττικής με σκοπό την προβολή των ποικιλιών που καλλιεργούνται στην Αττική γη. Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να γευτούν ρετσίνα νέας γενιάς, σε πολλές εκδοχές, Σαββατιανό υψηλού επιπέδου, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Μανδηλαριά, Αγιωργίτικο, Merlot, Syrah και πολλές άλλες ποικιλίες.

01Sep

Love4weddings

Το Κελλάρι Παπαχρήστου ανήκει στην ομάδα επιλεγμένων vendors του μεγαλύτερου wedding blog της χώρας με αναγνώστες από Ελλάδα, Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό. Το Love4Weddings είναι ένα blog αφιερωμένο αποκλειστικά στο γάμο με πολλές ιδέες για τις μέλλουσες νύφες σχετικά με το σχεδιασμό της ομορφότερης στιγμής τους. 

Στο Love4Weddings προβάλλονται επαγγελματίες που παρουσιάζουν εξαίρετη δουλειά και υψηλή αισθητική. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε ανάμεσά τους.

 

20Feb

Masquerade Party

Το Κελλάρι Παπαχρήστου γιόρτασε τα 25 χρόνια λειτουργίας ως χώρος εκδηλώσεων με ένα μοναδικό elegant black and white party...
 
 
 
19Dec

Τα κρασιά της Αττικής στο Μουσείο Βορρέ

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 διοργανώθηκε μια γευσιγνωσία αφιερωμένη στα κρασιά της Αττικής. Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής και του Δήμου Παιανίας και έλαβε χώρα στο Μουσείο Βορρέ. Συμμετείχαν τα περισσότερα οινοποιεία της Ένωσης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα δυό master classes με εισηγητές τους Σίμο Γεωργόπουλο και Γρηγόρη Μιχαήλο. Το Κελλάρι Παπαχρήστου ήταν εκεί με το Σαββατιανό, μια ποικιλία γέννημα-θρέμμα Αττικής.

13Nov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2017 ΣΤΟ ΚΕΛΛΑΡΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Κελλάρι Παπαχρήστου συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού, ένα θεσμό που γιορτάζεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου. Στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού συμμετέχουν επισκέψιμα οινοποιεία που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή σε οινοτουριστικά δίκτυα. Στόχος είναι να αναδείξει τον πολιτισμό των περιοχών εκείνων που σχετίζονται με την καλλιέργεια της αμπέλου και την παραγωγή οίνου. 

19Oct

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΜΑΣ

Ακόμη μια διάκριση, αυτή του SEAL OF APPROVAL, προστέθηκε στο Κελλάρι Παπαχρήστου SAVATIANO 2016, στο διεθνή διαγωνισμό AWC VIENNA INTERNATIONAL WINE CHALLENGE που έγινε το καλοκαίρι στη Βιέννη. 

14Jun

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ ΜΑΣ

Το αλογάκι μας "κάλπασε" σε δύο διαγωνισμούς και γύρισε πίσω με μετάλλια!

Ένα χάλκινο μετάλλιο απέσπασε το Κελλάρι Παπαχρήστου SAVATIANO 2016 στο διαγωνισμό WINE OLYMP AWARDS που διεξήχθη στις 27 και 28 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα. Έπειτα, στις 1 έως 4 Ιουνίου ταξίδεψε στη Σόφια της Βουλγαρίας στο THE BALKANS INTERNATIONAL WINE COMPETITION, όπου κέρδισε άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο.

 

18May

Ανοιχτές Πόρτες Οινοποιείων 2017

«Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Ελλάδας! Σάββατο 27 Μαΐου και Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία - μελη τους.

 

16Feb

Wine in Moderation

Το WiM Association είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργάνωση που ιδρύθηκε από τις οργανώσεις που αντιπροσωπεύουν τον αμπελοοινικό κλάδο και πρωτοπόρες εταιρείες οίνου, με σκοπό τον κεντρικό συντονισμό και τη διεθνή ανάπτυξη του προγράμματος Wine in Moderation.

05Feb

Κλάδεμα 2017

Φεβρουάριος, ο μήνας του κλαδέματος. Η έναρξη της σημαντικότερης ίσως εργασίας στο αμπέλι, σηματοδοτείται από τη γιορτή του Αγίου Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών, την 1η Φεβρουαρίου. Από τη δεύτερη μέρα του μήνα ξεκινήσαμε κι εμείς την αναζωογόνηση των αμπελώνων μας με το κλάδεμα των φυτών και ευχόμαστε να έχουμε μια καλή σοδιά! Ξεκινήσαμε με την ποικιλία Ροδίτη και ακολουθούν το Σαββατιανό, Chardonnay, Merlot και Cabernet Sauvignon.

18Dec

Εορταστική εκδήλωση για την Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α

Η Πολιτιστική Εταιρία Σαρωνικού ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ και το Κελλάρι Παπαχρήστου σας προσκαλούν για 3η συνεχόμενη χρονιά