Για μια ακόμη χρονιά τα κρασιά της Αττικής παρουσιάστηκαν στους επαγγελματίες και στους οινόφιλους σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝΟΑΑ).
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 24 οινοποιεία της Αττικής με σκοπό την προβολή των ποικιλιών που καλλιεργούνται στην Αττική γη. Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να γευτούν ρετσίνα νέας γενιάς, σε πολλές εκδοχές, Σαββατιανό υψηλού επιπέδου, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Μανδηλαριά, Αγιωργίτικο, Merlot, Syrah και πολλές άλλες ποικιλίες.
Τεράστια συμμετοχή είχαν τα δυο σημαντικά και ενδιαφέροντα masterclasses από δυο καταξιωμένους ανθρώπους του οινικού χώρου.
Master Class – Cheese & Wine Pairing Made In Attica
με τον Ευάγγελο Μπερή
Master Class Ρετσίνας
με τον Άρη Σκλαβενίτη
Το Κελλάρι Παπαχρήστου ήταν φυσικά εκεί και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα Σαββατιανά του αλλά και ερυθρά από παλαιές εσοδείες.
Φωτογραφίες: Γιώργος Καρατζάς